El cotxe d'Esteve i Villalobos marxa avui de Calonge rumb al Dakar 2020

INTERVÉ: Txema Villalobos, copilot al Dakar

El cotxe de Txema Villalobos i Isidre Esteve surt aquesta nit de Calonge rumb a Aràbia Saudita, on a partir del 5 de Gener s'hi disputarà un Dakar inèdit en uns terrenys inexplorats pels dakarians. 

El pilot de Calonge ha estat preparant minuciosament un vehicle amb motor BMW de 340 cavalls i 7 marxes adaptat a la condició física d'Isidre Esteve i a les condicions climàtiques i del terreny aràbic. 

Villalobos anirà al Dakar per tercera vegada com a copilot d'Isidre Esteve. El pilot d'Oliana va en cadira de rodes i això obliga el calongí a assumir qualsevol problema mecànic que tingui el vehicle, des de punxades de rodes a encallaments a la sorra. Esteve va assegut sobre un coixí adaptat anomenat Nubolo que li permet estar llargues hores al volant sense patir llagues i permetent la ciruclació de la sang a les cames. 

A Aràbia tots els dakarians s'hi trobaran un territori inexplorat en un Dakar que es preveu molt dur, amb una oscil·lació tèrmica important entre el dia i la nit i sobretot moltíssima sorra.

El vehicle marxa rumb a Marsella i de la ciutat francesa anirà a Aràbia el 2 de gener. L'equip d'Esteve i Villalobos consta de sis persones i l'objectiu és millorar la 21ena posició dels dos anys anteriors. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports