El Palamós cau al camp del Girona B i és cinquè (2-0)

Intervé: Joan Màrmol, entrenador del Palamós C.F.

Tercera derrota consecutiva pel Palamós, aquest cop al camp d'un rival imbatible. El Girona "B" va batre els de Joan Màrmol per 2 a 0 en un matx on els dos equips amb una plantilla més competitiva s'enfrontarien de tu a tu.

Els locals es van avançar al marcador amb un gol a la sortida d'un córner que acabaria rematant Pau Resta per col·locar l'un a zero al marcador. El Palamós ho va intentar sobretot durant els últims 30 minuts, però al minut 60, de nou, Noah Baffoe ampliaria distàncies després de rematar un centre lateral que sentenciava el partit amb el 2 a 0.

Amb aquesta victòria el Girona se situa encara més líder amb 37 punts i ple de victòries, excepte per un empat. Els de Montilivi porten 34 gols a favor i només dos en contra en una temporada de rècord.

Per la seva part, el Palamós se situa ara cinquè a la classificació després d'encaixar tres derrotes seguides davant Mataró, Vic i Girona. Tot i la derrota Màrmol es mostrava satisfet amb el rendiment dels seus jugadors al camp Municipal de Riudarenes.

El Palamós espera aquest proper cap de setmana acabar amb la mala ratxa de resultats en l'últim partit de l'any contra el Tona, a casa, per tornar a mirar cap amunt a la classificació.