El Palafrugell no baixa encara de l'OK Lliga malgrat la derrota

Data: 23/04/2018

El Corredor-Mató Palafrugell encara és equip d'OK Lliga. Tot i que els de Xevi Garcia van sumar aquest diumenge una nova derrota a casa davant el Voltregà, la resta de resultats van fer que el descens no sigui matemàtic.

Inici de partit molt fluix dels palafrugellencs. Quan s'havien disputat poc més de sis minuts de joc els osonencs ja guanyaven 0-3 amb gols de Javier Armengol, Gerard Teixidó i Eric Vargas. Poc abans del descans, els visitants encara farien un quart gol, obra d'Aleix Molas.

Durant la segona meitat els locals van maquillar el resultat i de fet van aconseguir un parcial favorable de 2-1. Marc Brugué va fer l'1-4, Javier Armengol va tornar a anotar per fer l'1-5 des del punt de penal i Guillem Ribot va aconseguir el 2-5 definitiu, també de pena màxima. La jornada va estar en tot moment marcada per un ambient enrarit a Palafrugell, on fa temps que són conscients de que només fa falta segellar el descens.

La propera jornada podria ser la que certifiqués el pas del Corredor-Mató a Primera Nacional. Els palafrugellencs visitaran la complicada pista del Noia Freixenet.