El Guíxols perd dos punts a l'últim minut contra l'Empuriabrava (3-3)

Intervenen: Albert Albert, entrenador de l'Empuriabrava i Toni Sánchez, entrenador de l'A.D. Guíxols

Partit esbojarrat el que es va viure al Estadi Municipal Josep Sunyer aquest cap de setmana. El Guíxols es disposava a emportar-se els tres punts en un partit que, a priori, s'havia de presentar més fàcil.

El Guíxols s'avançaria al marcador al minut 13 amb un gol acompanyat de polèmica. Després d'un refús a la frontal en una disputa, Omar es va quedar sol davant el porter i va definir al pal llarg amb encert. La jugada, però, va generar reaccions a l'equip visitant  ja que l'àrbitre va donar validesa al gol després que el linier aixequés la bandera.

Els de Toni Sánchez dominaven el partit amb claredat i van estar encertats en la creació de joc, de manera que el partit semblava un tràmit. Amb tot, passats els primers vint-i-cinc minuts de joc, Albert Moñinio remataria dins la porteria un centre excel·lent d'Ebriwa Jamo amb cama esquerra.

A la segona part l'Empuriabrava va sortir de nou amb força i Roberto José Fernández culminaria una jugada combinativa perfecte de l'equip visitant amb fins a tres parets.

Amb els dos primers canvis al terreny de joc entrarien Amos Gasca i Marçal Juanola. Junaola va ser l'encarregat de situar el 2-2 al marcador després de dues disputes a la frontal amb un remat que rebotaria en un defensa per entrar a contrapeu del porter.