L'Escala assalta l'Estadi Municipal de Palamós gràcies a mitja hora frenètica (3-4)

Palamós

Data: 28/10/2019

Intervenen: Sergi Luís "Sepu", entrenador del F.C. L'Escala i Joan Màrmol, entrenador del Palamós C.F.

Primera derrota del Palamós en aquest curs de lliga contra l'Escala. El conjunt palamosí va rebre quatre gols en mitja hora en un allau de jugades ofensives amb definicions excel·lents per part de l'equip empordanès que va plantejar un partit gairebé impossible quan només s'havien disputat 35 minuts.

Tot i això, el primer en avançar-se al marcador va ser el Palamós amb una gran passada des de la frontal de l'àrea de Cornellà que Dani Muela només va haver d'empènyer dins la porteria.

L'Escala va reaccionar amb empenta i va trobar espais a l'esquena de la defensa palamosina amb facilitat. Al gol de l'empat Ayoub va errar una passada en horitzontal i Jam es va fer una auto-passada on va superar David Cano en carrera per plantar-se a l'àrea i definir al pal llarg amb qualitat.

Sense donar temps al Palamós per refer-se va arribar el primer dels dos gols d'Ayoub Haiba amb una rematada "de primeres" a un centre ras des de la banda dreta. Només vuit minuts després, l'Escala va traçar una altra jugada magnífica aprofitant els espais per banda dreta que Ayoub va culminar amb un míssil al qual Tuscà no va poder arribar.

Amb la fragilitat defensiva a flor de pell el Palamós va rebre el quart en una passada a l'espai de Jam a Lluís que aquest va acabar rematant al pal curt, enganyant a Tuscà. Amb l'1 a 4 al marcador Màrmol va voler donar un gir al partit i va introduir cinc canvis al minut 40 de partit.

A la segona part la dinàmica va canviar i l'Escala va sortir a defensar el resultat i a buscar contraatacs mentre que el Palamós va jugar amb tres defenses i un entramat ofensiu potent. Amb la segona meitat avançada va arribar el primer gol de Sanku a la lliga en una jugada amb diversos rebuigs dins l'àrea. El Palamós va quedar amb 9 jugadors per la lesió de Fran Pérez i per la doble groga que va veure el central local Ayoub. Quan estava a punt d'acabar el partit, el màxim golejador del Palamós , Toni Rossell, va marcar per posar el 3 a 4 al marcador i donar esperances d'empatar als locals en els últims minuts de partit.

Amb tot, el partit va acabar amb la primera derrota del Palamós a la lliga i a casa, on fins ara ha aconseguit 7 punts de 12 possibles. L'entrenador de l'Escala es mostrava satisfet d'haver aconseguit els tres punts en un dels camps més difícils de la categoria però sense mostrar una gran eufòria. Per la seva part, Màrmol, va lamentar una mitja hora per oblidar del conjunt local i haver rebut tants gols fins ara.

El proper enfrontament del Palamós, ara tercer a la classificació, serà d'aquí a dues setmanes contra el Manlleu, de nou a l'Estadi-Municipal Costa Brava.