El Trophy Tour de la Copa America de Vela ha fet pas per Palamós

Palamós

Data: 27/06/2024

Palamós ha sigut l'escenari de la segona parada del Trophy Tour de l'America's Cup, la gira d'exhibició del trofeu més antic del món de l'esport internacional.
Durant la jornada gairebé mig miler de persones es van acostar al Club Nàutic Costa Brava Vela Palamós per veure de prop la Gerra de les 100 Guinees i per conèixer més sobre la mítica regata que enguany tindrà lloc a la costa de Barcelona.

Totes elles es van poder fotografiar al costat del Trofeu i també viure en primera persona la Copa Amèrica de vela a través d'un simulador i d'unes bicicletes. A més, també van poder gaudir d'un tast gastronòmic de productes locals a càrrec de l'Espai del Peix. Tot això va ser a la tarda, però la jornada s'havia iniciat al migdia amb una exhibició de l'equip de regates del club local, que celebra poder haver acollit aquestes activitats.

Fins al pròxim 1 de juliol, el 'Trophy Tour' oficial de la 37a edició de l'America's Cup recalarà a set ciutats de la costa catalana en un recorregut que haurà passat per l'Escala, Palamós, Vilassar de Mar, Sitges, Tarragona i Cambrils, fins a tornar a Barcelona. A la capital catalana, la Gerra de les 100 Guinees s'exposarà al costat d'altres tres trofeus de les regates oficials de l'edició d'enguany.

A l'esdeveniment hi vam estar el directe al programa Fet a Mida de La Xarxa, ho podeu recuperar aquí. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports