El Palafrugell escala dues posicions després de guanyar al Manlleu (2-3)

Data: 24/11/2022

El Corredor Mató CH Palafrugell escala posicions després de superar al Manlleu a la pista osonenca aquest dimecres per 2 gols a 3. Osorio va anotar dos gols en el primer temps i un gol de penal de Figa a la segona meitat va sentenciar el partit.

Els homes del Corredor Mató CH Palafrugell a poc a poc van recuperant els partits pendents. Aquest dimecres van visitar els osonencs del Martinelia CP Manlleu en el duel que corresponia a la primera jornada de la competició.

Malgrat que els locals es van avançar al marcador al minut 11 de partit, dos gols del xilè Álvaro Osorio van fer marxar més tranquils als de Cesc Linares al descans, amb el marcador favorable d'1 a 2. Al llarg de la primera meitat -prèviament als gols palafrugellencs- Sebas Moncusí va tenir opcions de fer el 2 a 0 amb un xut de falta directa provinent d'una targeta blava a Felipe Castro. Moncusí no va transformar la directa davant el que havia estat el seu porter en les darreres temporades, Xevi Arcas.

Quan passaven 13 minuts de la segona meitat els col·legiats van xiular la desena falta del Palafrugell, ocasió que Biel Humà va aprofitar per tornar a posar l'empat a l'electrònic amb gol de falta directa. Quatre minuts més tard el capità dels del Baix Empordà, Marc Figa, va sentenciar el partit fent el 2 a 3 de penal.

En els darrers 6 minuts Sebas Moncusí va llençar una falta directa i un penal, i per part del Palafrugell també Gerard Pujol va tenir un xut de directa. Cap dels tres xuts va acabar perforant la porteria rival.