Fortuny i Jiménez s'enduen el Costa Brava Històrics per tercera vegada consecutiva

Palamós

Data: 04/10/2021

El Ral·li va ser molt disputat amb escàs marge entre els primers classificats

Màxima igualtat en el Ral·li Costa Brava Històrics celebrat aquest cap de setmana i que s'ha endut la dupla formada per Carles Fortuny i Carles Jiménez per un escàs marge. 

Després de tres etapes amb 23 trams i més de 1.000 quilòmetres recorreguts l'equip a bord d'un Lancia Beta Coupé es va endur per quarta vegada el campionat, la tercera de forma consecutiva. 

El segon classificat va ser l'equip format per Juan Pedro García i Sergi Giralt, a bord d'un Abarth Autobianchi A 112 i el tercer classificat la dupla Carles Miró i Carles Matavacas amb un Porsche 911. 

Una vuitantena de cotxes participants

La competició va ser enormement disputada amb un escàs marge entre els primers classificats i molta competitivitat, il·lustrada en el fet que els 23 trams amb els que es dividia el ral·li van tenir 15 guanyadors diferents. 

Una vuitantena de cotxes clàssics van participar en un campionat que és classificatori pel trofeu FIA de ral·lis clàssics de regularitat. 

Rua i exhibició de clàssics


Més enllà de la competició en si el Ral·li va portar a la badia de Palamós una exhibició de cotxes clàssics. Dissabte Antonio Zanini, Salvador Claret i Ramon Magriñá van mostrar els seus cotxes d'època al passeig del Mar i els participants del ral·li van fer una ruta per Palamós i Sant Antoni abans de realitzar el darrer dels trams. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports