Jordi Condom és destituït pel KAS Eupen

Palamós

Data: 13/11/2017

El KAS Eupen destitueix Jordi Condom. El tècnic i exjugador palamosí deixa l'entitat belga després de catorze jornades a l'última posició de la primera divisió de Bèlgica. Ara Condom tornarà a Palamós a l'espera de noves ofertes. 

Feia cinc anys que Jordi Condom formava part de l'organigrama del KAS Eupen. Després d'una època a la prestigiosa acadèmia Aspire Dreams de Qatar el tècnic Bartolomé Márquez el va portar a Bèlgica com a assistent seu. Quan Márquez va ser destituït Condom va agafar la direcció de l'equip. Fa dues temporades Condom va fer història ascendint l'equip a primera i l'any passat va segellar la permanència i va portar l'equip a les semifinals de la Copa. Per tot això havia aconseguit renovar el seu contracte fins al 2019. Però, finalment, després d'un mal inici de temporada la direcció del club va optar per la seva destitució. 

Atent a noves propostes de projectes esportius, Jordi Condom torna a Palamós, on hi va jugar en dues etapes, del 1989 al 1995 i del 1998 al 2002, i hi va entrenar del 2008 al 2011. Mentrestant, el seu càrrec a Eupen l'ha ocupat un mite del futbol europeu, el migcampista francès ex del Madrid o el Chelsea, entre altres, Claude Makélélé.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports