La 2a Setmana Catalana de l’esport reuneix 2.200 esportistes

La 2a Setmana Catalana de l'esport ha tancat onze dies intensos a les comarques gironines. L'organització ha recuperat l'esdeveniment 87 anys després i ha reunit 2.200 esportistes de 25 països, alguns d'ells amb participació en els Jocs Olímpics. El Baix Empordà ha estat seu d'algunes de les proves en municipis com Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, Santa Cristina d'Aro, Begur i Pals.

El Baix Empordà ha acollit diverses proves de la segona edició de la Setmana Catalana de l'Esport. Si durant divendres, van ser Begur i Pals els que van acollir la 2a jornada de les Curses d'Orientació i Santa Cristina la tercera jornada de golf, aquest dissabte ha estat el torn de Platja d'aro. El Palau d'Esports i Congressos s'ha convertit en la seu de les proves d'Handbol i Twirling, a més de ser l'espai on gaudir de les dues primeres jornades de futbol sala.

Això ha estat una mostra del que es va veure arreu de comarques gironines on s'hi han pogut veure una trentena d'esports diferents.

Un dels objectius de la Setmana Catalana de l'Esport és promocionar els clubs i entitats catalans i demostrar el talent de l'esport nacional. També és una via de potenciar les diferents federacions catalanes i apropar-les encara més al públic. Als esportistes locals, se'ls hi han sumat participants internacionals de 25 països diferents.

Des de l'àmbit municipal també destaquen el fet de poder participar en aquest tipus d'esdeveniments. El Palau d'Esports de Platja d'aro s'ha omplert amb les diferents proves, demostrant la implicació de la localitat amb l'esport. Això és un reflex de la quantitat de clubs i entitats municipals i les seves activitats.

També és destacable la presència d'esportistes olímpics que han promocionat diverses modalitats.

Des de l'organització, el que ressalten és l'alta presència de públic en cadascuna de les seus i la implicació de municipis i entitats per col·laborar amb l'esdeveniment.

Fotografia: UFEC

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports