El Bisbal Bàsquet es manté invicte a Lliga EBA

Sisena victòria en sis partits del Bisbal Bàsquet a Lliga EBA. Els de la Bisbal d'Empordà són líders en solitari i aquest cap de setmana s'han imposat al Cuarte de Huerva per un contundent 85-67. Un partit on els bisbalencs s'han distanciat des de l'inici i no han baixat dels deu punts de diferència. Han sabut defensar bé el rival i el seu encert exterior no han donat cap opció de victòria als visitants. Aquesta setmana encadenen un altre partit a casa rebent la visita del Valls, el tercer classificat.

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet continua líder en solitari després de guanyar al Cuarte de Huerva per 85-67. Els bisbalencs no han donat opció al rival i han anat per davant el marcador quasi tot el partit. Al primer període l'equip de Carles Rofes ja ha marxat fins als nou punts de diferència. Un inici de primer quart igualat ha demostrat que els dos equips es trobaven a la part alta de la classificació. Aquesta dinàmica s'ha trencat en un parcial de 16-7 on els de la Bisbal han agafat distància.

L'encert ofensiu i la bona defensa han permès al Bisbal Bàsquet arribar als 16 punts de diferència a l'inici de segon quart. Han aconseguit anul·lar el tir exterior dels visitants i els triples de Toni Espinosa han servit per mantenir el resultat. Els de Saragossa han viscut dels tirs lliures, que els han situat 14 punts per sota al descans.

Al tercer quart, mateixa dinàmica. Encert exterior del Bisbal Bàsquet i una defensa sòlida que els ha permès consolidar el marcador. El Cuarte de Huerva ha reaccionat i un parcial de 0-8 els ha situat a 11 punts. Una situació que ha fet despertar als bisbalencs, que han tornat a augmentar el ritme, arribant a l'últim quart amb 18 punts d'avantatge.

Amb el marcador resolt en els últims deu minuts, els bisbalencs han gestionat el resultat i han fet gaudir al públic amb algun alley oop. Una victòria en un partit que han tingut pocs dies per preparar.

El Cuarte de Huerva ha pagat car el fet de ser nous a la categoria i els ha faltat aturar l'encert ofensiu dels bisbalencs.

La victòria demostra la solidesa del Bisbal Bàsquet al Pavelló vell i el bon moment de forma de l'equip que també disputarà la final de la lliga Catalana EBA.