La Lineal obre la Vall d'Aro Circuit Sèries 2024

La Vall d'Aro Circuit Sèries ha començat aquesta setmana amb la cursa La Lineal. Vora 100 corredors han recorregut els 10,6 quilòmetres entre la platja de Torre Valentina i la Platja de Sant Pol de s'Agaró en una cursa contrarellotge. Una prova on tant l'organització com els esportistes destaquen el desnivell com la principal dificultat del recorregut.

Un centenar de corredors han participat en la cursa La Lineal de la Vall d'Aro Circuit Sèries. Una prova amb un recorregut exigent pel camí de ronda i on el desnivell té un paper protagonista.

Els corredors han sortit de la platja de Torre Valentina de manera esglaonada. La Lineal és una cursa contrarellotge que pràcticament es fa corrent individualment. L'inici a Sant Antoni de Calonge és el que alguns esportistes defineixen com el tram dur de la prova.

La Vall d'Aro Circuit sèries ja és una de les cites fixes del calendari esportiu baix-empordanès. Molts esportistes repeteixen i asseguren que disputaran les tres proves.

Els corredors es poden apuntar a una de les proves o optar a la classificació general de les tres curses.

La segona prova del circuit serà La Nocturna el dissabte 20 de juliol i la cursa La Clàssica tancarà la Vall d'Aro Circuit Sèries el diumenge 18 d'agost.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports