ERC aposta per un govern independentista a la Bisbal

Amb Esquerra Republicana com a primera força més votada de la Bisbal d'Empordà, el seu cap de llista Enric Marquès, ha expressat com a valoració de les eleccions municipals, que aquesta vegada hi ha hagut una abstenció de vots a Catalunya i un desencant per la política en general. 

Els bisbalencs i bisbalenques ja han escollit qui els representarà al consistori durant els 4 anys que venen: Esquerra Republicana de Catalunya. Així i tot, el cap de llista i actual alcalde de la Bisbal, Enric Marqués, ha valorat els resultats electorals amb un missatge clar com a conclusió, que hi ha hagut molta gent que ha decidit no anar a votar, i que, per tant, probablement, el tipus de propostes que fan des de la política no acaben de funcionar i s'haurien de canviar.

A més, Marquès assenyala que aquests esdeveniments no són un fet aïllat de la Bisbal, sinó que tracta d'un tema general i que hi cal reflexionar, ja que ha passat a quasi totes les regions de Catalunya, el fet d'haver-hi pocs vots i mostrar desencant per la política, sobretot per part de les franges més joves d'edat.

De totes maneres, l'actual alcalde es troba satisfet amb els resultats finals de les eleccions del poble.

Ara, Esquerra Republicana aposta per fer un govern independentista amb la CUP, amb qui hi han pactat els darrers 8 anys i Junts, que ha estat a l'oposició i que estrenava cap de llista, Eva Rovira, que ha mantingut els 3 regidors que tenia la formació.

Per altra banda, tot i haver mantingut els regidors i poder reeditar el pacte de govern que hi havia, Carles Puig, regidor de Cultura i portaveu de la CUP, pensa que al seu partit, que ha quedat en tercer lloc com a més votat, li ha faltat acabar de parlar i expressar millor tota la feina feta que han fet en els últims anys.

Ara, però, resulta que la CUP acusa Junts de no voler pactar amb Esquerra Republicana i propiciar un futur govern amb el Partit Socialista, el qual ha estat la segona força més votada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política