La 1a edició de Robòtica Educativa de la Vall d'Aro emplena l'escola Baldiri Reixach

Aquesta primera jornada de robòtica va néixer d'unes trobades de centres de primària i secundària de Santa Cristina, Castell-Platja d'Aro i s'Agaró i Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el seminari de mestres que treballen amb la robòtica. Els Ajuntaments dels centres educatius adherits a la trobada, comparteixen que es troben molt contents amb el projecte.

Un matí ple de "Robòtica Educativa": Això és el que han viscut els i les alumnes de diferents cursos i centres de tota la Vall d'Aro, que s'han reunit a l'Escola Mossèn Baldiri Reixach de Sant Feliu de Guíxols.

Aquesta primera jornada de robòtica va néixer d'unes trobades de centres de primària i secundària de Santa Cristina, Castell-Platja d'Aro i s'Agaró i Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el seminari de mestres que treballen amb la robòtica. Van pensar que treballar la disciplina en conjunt al territori, unificaria coneixements i tot l'alumnat.

Els Ajuntaments dels centres educatius adherits a la trobada, comparteixen que es troben molt contents amb el projecte. Ja que acosta a tot l'alumnat que algun dia coincidirà als instituts i alhora fomenta l'educació i valors dels centres escolars de la Vall d'Aro.

A banda de fomentar la robòtica als centres, els i les alumnes dels instituts també s'estrenen com a monitors i coordinadors de les diferents activitats que hi ha cada taula. El que fa que treballin valors educatius més enllà dels que es practiquin amb la robòtica.

Tot i que la direcció de l'Escola Mossèn Baldiri Reixach estava neguitosa per com podia sortir l'estrena d'aquesta primera edició, el resultat ha estat "excepcional". A més, segons declara el director de l'Escola, la intenció de convidar a les autoritats municipals era que veiessin de prop el projecte i poguessin participar en la continuïtat d'aquest per arribar a més edicions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat