Ja gaudeixen del Cap de Setmana VIP a Platja d'Aro

Un vol en helicòpter, una travessa marítima de 3 hores amb càtering inclòs, una estada a l'apartament Ciutat de Palol, són alguns dels molts premis que ja poden gaudir els afortunats guanyadors del sorteig del Cap de Setmana VIP a Platja d'Aro, per Cel, Mar i Terra.

Els guanyadors del cap de setmana VIP a Platja d'Aro, per Cel, Mar i Terra, ja poden gaudir d'un vol en helicòpter per conèixer des del cel tot el territori de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, una travessa marítima de 3 hores amb càtering inclòs, per descobrir el mar que envolta el municipi, una estada a l'apartament Ciutat de Palol de 2 nits per a 2 persones amb accés a la sauna, un menú gastronòmic per a 2 persones al Restaurant Marisqueria M&B, un lot de productes de la Perfumeria Júlia valorat en 300 €, un rellotge G-Shock de la Joieria Wesselton valorat en 99 €, un val de 50 € i regal sorpresa de l'Òptica Gràcia i un val de 50 € de la botiga de moda Marfranc.

Per participar només calia ser major d'edat i fer una compra o consumició en un establiment adherit a la campanya, per valor igual o superior a 20 €, entre el 4 de maig i el 25 de juny.

Aquest tipus de campanyes, organitzades per l'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, són habituals en el municipi, ja que tenen com a objectiu dinamitzar el comerç i el turisme de la zona. Precisament, aquesta campanya va néixer originalment per donar resposta a les dificultats que va ocasionar la pandèmia al sector del comerç i atraure visitants durant el desconfinament.

El sorteig es va celebrar el passat 29 de juny a la sala d'actes de l'Ajuntament i la butlleta guanyadora es va escollir mitjançant un bombo amb un total de 12500 participacions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat