La campanya 'No és No' comença a caminar

Primera trobada del que serà la comissió de treball per erradicar les agressions sexistes i homòfogues a La Bisbal d'Empordà. Sota el lema 'No és No', l'Ajuntament tira endavant una campanya que vol prevenir les actituds masclistes, l'assetjament sexual i la cultura de la violació, fent especial atenció als espais d'oci de la capital de comarca.

Fa temps que la idea va començar a caminar de la mà de la difusió d'informació a la ciutadania, però ara s'ha volgut fer un pas més i s'ha engegat una comissió oberta a tothom la qual serà l'encarregada d'establir un protocol i de marcar quines són les vies d'actuació. 

La campanya és fruit d'una tasca d'avaluació prèvia durant la qual s'ha detectat que l'assetjament és present en les festes populars que s'organitzen a la ciutat com pot ser la festa major o altres trobades nocturnes. Amb aquest anàlisi fet, la comissió que treballa al voltant del que han anomenat el 'Punt Violeta' vol marcar les línies d'actuació per començar a frenar aquesta tendència.

La primera acció prevista és instal·lar una taula informativa durant la festa del carnestoltes que Els Voltors organitzen el proper 17 de febrer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat