Un incendi crema totalment una nau de cultius a Vall-llobrega

Vall-llobrega

Data: 02/09/2022

Una nau industrial de Vall llobrega ha cremat aquesta matinada i els bombers hi han mobilitzat una quinzena de vehicles vinguts d'arreu de la comarca. El foc s'ha estabilitzat al matí i hi han realitzat tasques d'extinció per evitar possibles revifades en alguns punts calents de dins el recinte.

Els bombers han apagat l'incendi d'una nau industrial al polígon de Vall-Llobrega. L'avís el va donar un camioner a les 4:30 h i s'hi han desplaçat 15 dotacions vingudes de Castell d'Aro, Palafrugell, Girona i La Pera, a més d'una ambulància. La nau tenia materials que facilitaven l'aparició de les flames i durant tota la matinada i el matí han estat treballant en tasques d'extinció. 

La zona ha quedat tancada i els treballadors de les altres naus només podien entrar demanant permís i acompanyats pels bombers, que els ajudaven a recollir el material necessari. Al matí l'incendi ja estava estabilitzat i els bombers realitzaven tasques de control a les runes per apagar i assegurar els últims punts calents

Els bombers s'han retirat de la zona a les 16h i una dotació de Palafrugell ha estat passant regularment pel recinte
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat