Mor l'expresident de la cambra de comerç de Palamós Xavier Ribera

Mor l'expresident de la cambra de comerç de Palamós Xavier Ribera
Palamós

Data: 25/05/2021

L'expresident de la Cambra de Comerç de Palamós, Xavier Ribera, ha mort als 60 anys víctima d'un càncer. Empresari fill d'una nissaga vinculada al trànsit de mercaderies de Palamós va estar 12 anys al cap davant de la Cambra de Comerç palamosina i la va saber transformar en un moment de canvis legislatius que van afectar al sector.

Les persones que van col·laborar amb ell el recorden com una persona prudent, treballadora i que sabia escoltar. Ben valorat pel sector empresarial, la seva figura va ser clau per convertir el port de la ciutat en una destinació creuerística.

A nivell empresarial va participar en la creació del Viver d'Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni, la marca Costa Brava Yacht Ports i diverses altres iniciatives empresarials de foment de l'economia de les Comarques Gironines.

Xavier Ribera era un gran amant del mar i molt vinculat a la Vela i al Club Vela Palamós. També a la música. Va ser un dels impulsors de l'embrió de l'actual Ràdio Palamós, de qui va participar en la redacció dels seus estatuts.

Aquest dimarts ha estat acomiadat per familiars i amics en una cerimònia privada

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat