Calonge i Sant Antoni celebra la tercera edició del Verema i Família

Calonge i Sant Antoni celebra la tercera edició del Verema i Família
Calonge i Sant Antoni

Data: 13/09/2018

Amb l’objectiu de promoure l’enoturisme i de donar a conèixer les feines relacionades amb la verema, l’Oficina de Turisme de Calonge i Sant Antoni organitza el proper cap de setmana la tercera edició de Verema & Família.

Trepitjar raïm, participar en la verema o practicar ioga entre les vinyes són algunes de les activitats programades entre el divendres 14 i el diumenge 16 de setembre.

Les activitats començaran divendres amb una visita al celler del Mas Eugeni, la trepitjada de raïm, un tast de vi i un espectacle infantil.

Per dissabte al matí el Verema & Família de Calonge i Sant Antoni programa una visita al mas Molla per conèixer com es fa el vi de pagès, una visita que també inclourà un tast de most i de vi. Les activitats de dissabte es complementen amb una sessió de ioga en família entre les vinyes del Clos d’Agon.
 
Diumenge els que vulguin conèixer tot el procés de la verema podran participar en la jornada que tindrà lloc al Mas Ponsjoan, i que inclou un taller d’empeltada, la recollida de raïm, un esmorzar, un dinar i el premsat i tast de most. Aquesta activitat permetrà als participants viure tot un dia de verema a pagès. El Verema & Família es tancarà també diumenge amb un passeig de nòrdic walking entre les vinyes que tindrà el punt d’arribada al Mas Eugeni i es clourà amb un tast de vi.
 
Per poder participar en cadascuna de les activitats cal fer la inscripció prèviament a l’Oficina de Turisme de Calonge i Sant Antoni.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat