Entreguen les beques lingüístiques John Langdon Davies

L'Escola Oficial d'Idiomes de Sant Feliu de Guíxols ha atorgat tres beques valorades en 800 euros cada una per anar a estudiar un idioma a l'estranger.
Les persones becades van ser Hajar Chraa Ezziti, que farà una estada per aprendre anglès a Toronto; Evgenia Donetskaya, que estudiarà alemany a Zurich; i Mar Carreras que estudiarà alemany a Freiburg.

Les beques porten per nom John Langdon Davies, un prolífic periodista i escriptor anglès que va morir el 1971 i que va estar molt vinculat a Sant Feliu de Guíxols. Autor de nombrosos llibres i reportatges, va ser corresponsal de guerra i amic personal d'escriptors com Josep Pla, Marià Manent, Carles Riba o Ventura Gasol.

Les beques tenen per objectiu potenciar les estades lingüístiques per fer immersió en un país estranger i compartir les experiències d'aquestes estades amb la comunitat educativa de l'Escola Oficial d'Idiomes de la ciutat.

L'acte es va celebrar divendres passat al Monestir de Sant Feliu de Guíxols amb membres de la família Langdon Davies, membres de la comunitat educativa de l'EOI i l'Alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas i el regidor d'ensenyament Salvador Calabuig, entre d'altres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat