Les Jornades Dinàmiques en Emergència s'han dedicat als valors de la Protecció Civil

Voluntariat de protecció civil, els valors que ens mouen. Aquest ha estat el títol de la 6a trobada Dinàmiques en Emergència, organitzada per l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró i la Protecció Civil del municipi. La jornada ha comptat amb la participació de membres dels cossos de tot Catalunya i serveix com a punt de trobada i formatiu. Enguany, també s'ha celebrat el 20è aniversari del cos de Protecció Civil de la localitat.

El Palau d'Esports i Congressos ha acollit les Jornades Dinàmiques en Emergències, organitzades pel Cos de Protecció Civil del municipi. Una sisena edició de l'esdeveniment que ha parlat dels valors del voluntariat dels seus membres.

L'acte ha tingut membres de les associacions de voluntaris de protecció civil d'arreu de Catalunya, com Cardedeu o Torredembarra. S'ha parlat de temes com l'amor, així com la feina de treballar a favor dels veïns i veïnes.

Aquesta jornada també permet ser un punt de trobada entre els diferents voluntaris i permet reconèixer la seva tasca en moments difícils.

També hi ha assistit el director de Serveis Interior Girona, Eduard Adrobau que ha ressaltat la responsabilitat dels cossos de Protecció Civil. Ell ha fet una visita on han explicat com és la gestió de l'equip municipal. Enguany, la trobada ha celebrat el 20è aniversari de l'Associació de Voluntaris de la localitat.

Actualment, Protecció Civil de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró està formada per 21 membres d'entre 22 i 67 anys. La ciutadania es pot inscriure a través d'una entrevista amb el cos i portant la inscripció a la Policia Local.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat