El Palau Firal de Sant Antoni, punt de vacunació per a docents i serveis essencials

INTERVÉ: Meritxell Pérez, CAP de l'Àrea Bàsica de Salut de Palamós

El pla de vacunació segueix endavant i arriba a la segona fase, on es prioritza l'administració de dosis a la població de risc, persones majors de 80 anys, als treballadors essencials, i també als farmacèutics, fisioterapeutes i els docents.

En el cas del Baix Empordà, aquest dijous s'ha començat la vacunació el personal que treballa en centres educatius i en serveis essencials amb un únic punt de vacunació comarcal: el Palau Firal de Sant Antoni. L'espai escollit disposa d'una nau de 2.000 metres quadrats, amb amplitud, ventilació i una zona d'aparcament suficient per atendre amb agilitat i seguretat les persones que es vacunen.

El col·lectiu del personal que treballa en centres educatius al Baix Empordà es podrà vacunar voluntàriament entre dijous i divendres. La vacunació també s'estén a la resta de serveis essencials. Inclou a professionals de menys de 56 anys i sense cap patologia que treballin en els serveis públics considerats essencials, com ara cossos de seguretat, Protecció Civil, professionals dels serveis d'assistència domiciliària i professionals de serveis penitenciaris.

L'estratègia de vacunació contra la COVID19 la marca el Departament de Salut en funció de la disponibilitat de vacunes i la prioritat dels col·lectius a vacunar.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat