Últims preparatius per l'edició més ambiciosa del White Summer de Pals

El Mas Gelabert de Pals es prepara per viure de nou l'experiència White Summer que generarà un impacte de 6'5 milions d'euros a l'Empordà. 

La setena edició d'aquest icònic festival d'estiu reunirà a les Serres de Pals les últimes tendències en arts escèniques, disseny, música i gastronomia del 4 al 26 d'agost. La inauguració correrà a càrrec de la companyia argentina de teatre i dansa Voalà Station, que farà un espectacle de dansa aèria davant de milers de persones. 

Enguany el festival presenta novetats i millores importants i amb marca personal, com el nou espai The Big Table amb 50 restauradors, la companyia de dansa White Summer o el millorat Espai Kids. 

Pel que fa a la programació cultural, al llarg dels 23 dies de festival es portaran a terme més de 200 actuacions i conferències en 9 escenaris per públic de 0 a 100 anys que culminaran el 26 d'agost amb un cap de cartell encara per descobrir.  

White Summer serà físicament a Pals però la marca treballa per expandir-se i al 2019 es celebrarà també en altres localitats. Aquest any han tancat el primer acord de col·laboració aterrant al Cruïlla de Barcelona i treballen per col·laborar amb altres festivals internacionals. 
A més a més, s'està desenvolupant una línia de digitalització i comerç electrònic que a partir de la tardor es traduirà en el market place WStore.es perquè marques emergents i emprenedors creatius puguin vendre els seus productes digitalment. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat