Sant Feliu obre des d'aquest estiu una cala per a gossos

INTERVÉ: Marifé Larragay, regidora de platges de Sant Feliu i Carme, habitant de Sant Feliu


Des d’aquest estiu, Sant Feliu de Guíxols habilita un espai on els gossos puguin gaudir de la platja. Aquest indret, conegut com a "cala del Niu", presenta unes dimensions reduïdes, força plana i amb roca i sorra, a la qual s’arriba a través d’una curta caminada pel camí de ronda, ja que no hi ha zones properes d’estacionament. Tot això per tal que els gossos hi puguin jugar i banyar-se tranquil·lament.

Però habilitar aquest espai pels gossos requereix un seguit de normes que s'han de complir. Només hi pot haver un màxim de 5 gossos en total a l'espai. Per descomptat, els propietaris s'han de fer càrrec i recollir tots els residus que puguin deixar els animals, per fer això s’han habilitat papereres per poder facilitar aquesta activitat. Pel que fa als propietaris, cal respectar les mesures sanitàries en matèria de Covid-19, com la distància de seguretat, la mascareta i les mesures que siguin vigents en tot moment.

Finalment, s’aconsella tenir present que no hi ha aigua potable a la vora i, si el mar està amb fort onatge o perill, es demana no entrar a l’aigua, per tal que tant gossos com propietaris gaudeixin d’un bon dia a la platja sense cap mena de perill.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat