Torroella acull la celebració de la 2a edició de la Universitat Europea

Torroella de Montgrí acull la celebració de la segona edició de la Universitat Europea del Consell Català del Moviment Europeu, una associació pluralista i independent, formada per col·lectius i persones que té com a finalitat treballar per aconseguir una Europa que avanci vers una veritable unió política.

Torroella de Montgrí acull la celebració de la segona edició de la Universitat Europea del Consell Català del Moviment Europeu al Museu de la Mediterrània que tindrà lloc els propers dies 6 i 7 d’octubre de 2023. De fet, des del municipi hi ha la voluntat de constituir-se en seu permanent d'aquest esdeveniment.

Així, s'han organitzat diferents taules rodones amb professionals de reconegut prestigi sota el títol «Una Europa útil per als joves» en què es parlarà sobre el present i el futur de l’economia catalana i europea,  quina Europa necessita la joventut, que aporta la Unió Europea als municipis i l'Europa de demà en el nou ordre mundial.

El Consell Català del Moviment Europeu, que entre altres objectius també treballa per fomentar i aprofundir a Catalunya les relacions entre els diferents pobles, nacionalitats i regions d’Europa de cara a la unitat europea, està integrada per una àmplia representació de la societat catalana, com partits polítics, organitzacions empresarials, ajuntaments, universitats, associacions econòmiques, professionals i acadèmiques.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat