La cristinenca Sílvia Congost fa valdre la importància de l'autoestima en les relacions

Santa Cristina d'Aro ha commemorat el 8 de març amb diferents activitats, com tastets de teatre juvenil o la xerrada que va impartir la psicòloga local a l'Espai Ridaura. L'acte que havia de cloure la celebració del Dia de la Dona havia de ser la 7a Caminada per la Igualtat, però s'han vist obligats a suspendre-la per la pluja.

Aquest passat divendres 8 de març, coincidint amb el Dia Mundial de la Dona, la cristinenca Sílvia Congost ha impartit una conferència a l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro sobre la importància de l'autoestima en les relacions.

Aquesta conferència se centra especialment en com es construeix l'autoestima en els éssers humans, i la Sílvia ho tracta analitzant d'on venim, què hem rebut i què ens ha marcat. La psicòloga també va donar al públic eines bàsiques per mantenir relacions sanes i aprendre a detectar ràpidament comportaments tòxics dels quals cal fugir.

Aquesta ha estat una de les activitats que ha organitzat Santa Cristina d'Aro per celebrar el Dia Internacional de les Dones, però també n'hi ha hagut d'altres com els tastets de teatre juvenil que, organitzats per la Zona Jove de Santa Cristina, han parlat de dones inspiradores i les han representat teatralment.

Pel que fa a la 7a Caminada per la Igualtat, que organitzaven conjuntament Santa Cristina d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, havia de tenir lloc el matí de dissabte però s'ha ajornat per la pluja. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat