Unes 400 persones al primer bany de l'any 2019 a Sant Feliu

Gairebé 400 persones fan la primera remullada de l'any a Sant Feliu de Guíxols. Un total de 375 inscrits oficialment, als quals calia afegir els que no s'havien inscrit, van participat en el Primer Bany de l'Any 2019 de Sant Feliu de Guíxols, organitzat pel Club Aquàtic Xaloc, el Centre Excursionista Montclar i la col·laboració de l'Ajuntament.

Aquesta ha estat una de les edicions que ha tingut la participació més alta. L'any passat van ser uns quants més de 300. El participant més jove d'aquest 2019 tenia un any, i la persona  més gran 98. L'aigua de mar tenia una temperatura de 15 graus, i els nedadors podien arribar fins a dues boies, una amb motius nadalencs, i l'altra amb dues ampolles de cava per la primera persona que hi arribés.

Puntuals a la cita que cada any congrega més persones, les gairebé 400 persones i els centenars d'espectadors, van gaudir d'un migdia de sol i núvols i vent lleuger.

Els qui van entrar a l'aigua van comptar, posteriorment, amb caldo i xocolata calenta, que es va acabar esgotant per la gran afluència d'aquest 2019.

A tot això, l'any s'havia acomiadat amb un altre clàssic el vespre anterior: la Sant Silvestre ganxona, cursa popular que va reunir 170 corredors. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat