Aules buides a les universitats de tot Catalunya des d'aquest dijous

Palafrugell

Data: 16/10/2020

INTERVÉ: Eduard Agramunt, estudiant universitari

Els despatxos, menjadors i habitacions dels universitaris catalans s'han tornat a convertir de nou en aules des d'aquest dijous. Les dotze universitats catalanes han acordat suspendre totes les classes presencials, tornant així al sistema telemàtic al qual ja es van veure sotmesos durant el confinament. L'objectiu: evitar el contacte entre alumnes i ajudar a frenar els contagis de coronavirus, que no fan més que augmentar a tot Catalunya.

Aquesta mesura majoritàriament no agrada als estudiants. Ja es coneixen el format online, que van patir durant gran part del curs anterior, i expliquen que es troben amb diversos factors que els complica la docència i els limita l'aprenentatge.

Per altra banda lamenten que la pandèmia els hagi fet viure una vida universitària atípica i inusual. De fet, molts dels estudiants que compartien pis amb altres companys s'han vist obligats a tornar a casa.

Pel que fa al preu de la matrícula universitària, enguany se'ls ha rebaixat un 30% donada la situació de crisi econòmica derivada de la Covid-19 que pateixen moltes famílies catalanes. Tot i això els estudiants lamenten haver de pagar el mateix per fer classes presencials que telemàtiques.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat