La segona Gala Pro Baix Ter omple amb més de 300 assistents l’Espai Ter

Les ADF del Montgrí i el Puig Segalar van ser les protagonistes de la Segona Gala Pro Baix Ter. L'esdeveniment va estar destinat en recaptar fonts per les dues entitats i donar suport econòmic a l'hora de comprar un vehicle i un remolc-bomba amb capacitat de 3.500 litres. 

L'Espai Ter va tornar a omplir-se en la segona edició de la Gala solidària Pro Baix Ter. Aquesta vegada, la celebració volia recaptar fons per les Agrupacions de Defensa Forestal Montgrí i el Puig Segalar, donant-los suport econòmic i sent un escenari on reivindicar el paper que fan durant tot l'any amb les feines de prevenció als diferents boscos. També es volia incentivar a la societat a col·laborar amb la feina d'aquestes entitats.

A l'esplanada de l'Espai Ter, s'hi va situar una carpa per comprar pomes, on tots els diners anirien també destinats per les ADF. L'acte central va voler ser un homenatge a la "Sardanova" de Santi Arisa, considerat un dels millors bateries catalans. Per acompanyar-lo, a l'escenari de l'Espai Ter hi van pujar del grup d'Arisa, els Lakatans, a més d'altres formacions i corals de Torroella i Palafrugell, que no es van voler perdre l'esdeveniment.

Els fons recaptats estaran destinats perquè l'ADF Montgrí pugui adquirir un vehicle, mentre que la del Puig Segalar destinarà els fons obtinguts per comprar un remolc-bomba de 3.500 litres de capacitat.

La feina de les ADF és important pel present i el futur de la zona del Baix Ter. El territori és un dels més vulnerables davant l'emergència climàtica, veient-se afectat per incendis i inundacions. És per això que s'ha de dotar d'eines als cossos de prevenció per garantir el bon estat de la zona.

La segona edició de la Gala Solidària va portar més de 300 persones a l'auditori, demostrant l'interès i col·laboració de la ciutadania amb la causa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat