La Confederació Europea del Suro Homenatja Enric Vigas

La Confederació Europea del Suro Homenatja Enric Vigas
Palafrugell

Data: 07/07/2022

Ahir es va realitzar l'acte d'homenatge a Enric Vigas, organitzat per Confederació Europea del Suro (CELIÈGE) a Palafrugell. Vigas va presidir l'entitat durant 11 anys i encara que no ha pogut assistir a la celebració, la seva família, s'ha encarregat de representar-lo.

Joan J. Puig, vicepresident de CELIÈGE i president de AECORK, ha dut a terme l'obertura de l'acte agraint la tasca d'Enric Vigas i ha destacat el seu compromís amb el col·lectiu surer, que considera clau per la creació, per exemple d'una entitat com l'Institut Català del Suro.

La família Vigas ha rebut la placa d'homenatge a càrrec de João Ruiz, president de CELIÈGE, que reconeix a Enric Vigas, Raul Vigas, el seu fill, ha recollit la placa en el seu nom agraint el reconeixement a CELIÈGE, a AECORK i a totes les persones que l'han acompanyat al llarg de la seva trajectòria.

L'alcalde de Palafrugell i germà d'Enric Vigas, Joan Vigas, ha portat a terme la clausura de la celebració i ha posat en relleu el seu compromís amb Palafrugell, des d'una perspectiva empresarial per mitjà del suro però també territorial o cultural.

Alguns dels participants han estat la junta directiva d'AECORK, associació que Enric Vigas va presidir durant vint-i-un anys (1989-2010), representants de la Fundació Institut Català del Suro i membres de la família Vigas.

L'acte de reconeixement s'ha fet coincidint amb la celebració de l'assemblea general de la Confederació Europea del Suro a Palafrugell. S'hi han tractat qüestions econòmiques, tècniques o de comunicació. Es tracta de la primera reunió presencial de la CELIÈGE després de més de dos anys de pandèmia, que s'ha fet expressament a Catalunya per portar a terme l'homenatge.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat