Aquadiver arrenca la temporada apostant per un consum d'aigua més responsable

Aquadiver arrenca la temporada apostant per un consum d'aigua més responsable. S'han remodelat les instal·lacions per poder reduir un 25% el seu consum d'aigua. Aquesta temporada també arriba amb noves zones i una oferta gastronòmica renovada. Des del complex esperen omplir de visitants el parc aquàtic i arribar a xifres similars a les d'abans de la pandèmia.

Tret de sortida a la nova temporada del parc aquàtic Aquadiver, ubicat a Platja d'Aro. Després de l'alta ocupació a la comarca durant setmana santa, des del complex són optimistes i auguren una bona temporada, similar a la d'abans de la pandèmia. Esperen rebre visitants locals i nacionals però també públic estranger, sobretot francesos, belgues i holandesos.

Enguany se centren en l'estalvi ecològic i la reducció de l'impacte mediambiental. El parc aposta per reduir un 25% el seu consum d'aigua gràcies a la remodelació de les seves instal·lacions. En concret, en la inversió realitzada en el sistema de regs, drenatge, aprofitament i gestió de l'aigua. L'objectiu del complex és convertir-se totalment en unes instal·lacions verdes per això s'ha elaborat un màster pla per reduir cada any l'impacte mediambiental

En aquest sentit, la vegetació també hi juga un paper important. Per això, s'ha encarregat un estudi per trobar les plantes que millor s'adaptin a l'espai durant tot l'any i que tinguin un consum d'aigua baix.

El parc també ha apostat per renovar totalment l'oferta gastronòmica tot potenciant els productes de proximitat i una decoració minimalista amb aires mediterranis per integrar-se a l'entorn. El complex arrenca la temporada també amb noves zones VIP. Són espais reservats per parelles, famílies o grups d'amics que disposaran d'avantatges com per exemple servei de guarda-roba.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat