Nou Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió en Allotjaments Turístics al Baix Empordà

INTERVÉ: Cristina Lora, professora de Turisme de l'INS Baix Empordà

L’Institut Baix Empordà de Palafrugell ofereix a partir del curs vinent el Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió en allotjamentsTurístics. Després d’un any s’insistir el centre educatiu de secundària ha aconseguit que Ensenyament els concedís la formació d’aquest nou cicle per donar resposta a la demanda creixent de professionals qualificats per als allotjaments de la zona.  

Amb aquest nou cicle els alumnes tindran la formació per poder treballar en el sector turístic en recepcions d’hotels, allotjaments i cases rurals; en la gestió del departament de pisos d’un hotel, en el departament de gestió d’esdeveniments pertreure profit als salons dels allotjaments amb esdeveniments i congressos i com a ajudant-auxiliar de la direcció de l’hotel. Les assignatures permeten també sortides professionals més enllà del turisme.

Es tracta d’un cicle formatiu dual que consisteix amb una part teòrica a l’institut i una de pràctica en empreses. L’institut ja ha arribat a un acord amb l’Hotel Arrels de Palafrugell.

Al Baix Empordà hi ha uns 200 hotels, 30 dels quals són a Palafrugell on es farà el nou cicle a més dels 45 càmpings de la comarca.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat