El White Summer arrenca amb 5.000 visitants

Pals

Data: 05/08/2018

Intervé: Sara Adroer, directora de comunicació de White Summer

White Summer és sinònim d'estiu a la Costa Brava. Per setè any ningú no es vol perdre aquest festival que reuneix les últimes tendències en arts escèniques, disseny, música i gastronomia al Mas Gelabert de Pals. Prova d'això són les 5.000 persones que van passar per les seves instal·lacions aquest dissabte, en el dia de la seva inauguració. 

23 dies de certamen, més de 200 actuacions i xerrades, nou escenaris, desenes i desenes d'expositors, uns 50 restauradors, l'espai infantil Super Kids, o l'estand del marketplace WStore.es que reuneix marques emergents i emprenedors són alguns dels seus atractius. Tot això sense oblidar el seu encant a nivell artístic que fa que sigui el punt més instagramejable del moment. White Summer és el lloc per excel·lència on la gent vol anar i compartir que hi ha anat.

Els vespres d'agost al Mas Gelabert de Pals van quedar inaugurats amb l'espectacle "Voalá Station" de la companyia argentina Voalá, que experimenta amb elements aeris al ritme d'una veu i un bandoneó. Centenars de persones es van reunir davant d'un escenari principal en el que el dia 26 d'agost hi tindrà lloc el concert de cloenda amb el cap de cartell del festival. De moment encara és sorpresa

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat