Les jornades culturals de l'EOI de Sant Feliu de Guíxols dupliquen assistents

Intervenen: Tanja Gabel, cantant / Mercè Ribera, directora de l'EOI / Salvador Calabuig, regidor d'educació

Per mitjà d'un recital d'11 cançons, la Tanya mostra quina sonoritat té la seva llengua i convida els assistents a intentar endevinar de què parlen les cançons. Aquesta és només una de les 8 activitats que comprèn el programa de les Jornades Culturals de l'Escola Oficial d'Idiomes de Sant Feliu de Guíxols, que mostren les llengües estrangeres que es treballen al centre per mitjà de la cultura. 

La d'aquest dimecres i dijous és la tercera edició de les jornades culturals de l'EOI, que en aquesta ocasió han passat de la primavera a la tardor i han duplicat l'assistència. L'objectiu fonamental d'aquesta inciativa d'entrada lliure és que els ganxons i ganxones coneguin l'escola i els cursos d'anglès, francès i alemany que imparteix i sumar més alumnes de cara al proper setembre quan s'obrin les preinscripcions. 

Des de l'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols volen potenciar l'activitat de l'escola i donar-li el recolzament necessari perquè segueixi creixent. 

El programa d'activitats de les jornades ha comprès propostes tan diverses com un taller de cuina africana, l'explicació de rondalles en anglès o una sessió plenària sobre la "gamificació" en català. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat