Teatre i tobogan aquàtic a la Festa Major d'Ullà

Teatre i tobogan aquàtic a la Festa Major d'Ullà
Ullà

Data: 19/08/2019

El tobogan aquàtic de 100 metres i la posterior representació de la nova obra de Cascai Teatre, que van tenir lloc dissabte a Ullà, han estat tot un èxit de públic. Per al tobogan hi van baixar unes 350 persones al llarg de més de tres hores, mentre que a la representació teatral s’hi van aplegar unes 500 persones.

El tobogan, programat per l’Ajuntament com un acte previ a la representació teatral, es trobava situat al carrer Torrent, ja que ofereix una pendent adequada per al seu bon funcionament. El tobogan, obert a partir de persones de 4 anys, va funcionar durant bona part de la tarda. A la nit, hi va haver la representació teatral, amb la creació 'Gent de mar', que porten els veïns Marcel Tomás i Susana Lloret, juntament amb la seva companyia Cascai Teatre. La representació teatral, que és una comèdia d’humor adreçada a tots els públics, es va fer a la sala polivalent. Fins ara, l’obra teatral es feia a la plaça de l’Ajuntament, però l’any passat, davant el nombrós públic es va decidir canviar el seu emplaçament.

L’obra, que dura uns 70 minuts, està inspirada amb els personatges que transiten per cofraries, ports, platges i viles marineres, gent que manté un vincle excepcional amb el mar o la mar, amb el teló de fons del Mediterrani i tota la seva problemàtica mediambiental i humana. A part de l’artista polifacètic Marcel Tomàs, també participen en aquesta obra els actors Toni Escribano, Miquelet Rabert i Salva Marea i les actrius Felisa Hernández i Anna Turró.

Tomàs, considerat un dels millors actors còmics del país, és membre fundador i director artístic de Cascai Teatre des de 1997. A part dels treballs realitzats amb la seva companyia, ha participat en diversos obres teatrals, però també en sèries televisives, com “Aïda”, “Temps de silenci”, “El barco” o “Laberint d’ombres”, i pel·lícules, essent l’actor protagonista del film “Passi el que passi”, de Robert Bellsolà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat