La Bisbal d'Empordà tindrà el Carnet Jove d'àmbit local

La Bisbal d'Empordà

Data: 29/04/2022

La Bisbal d'Empordà tindrà el Carnet Jove d'àmbit local. Es posarà en marxa aquest octubre. De moment, l'Ajuntament ha fet una crida als comerços del municipi a sumar-se a la iniciativa per tal de potenciar el comerç de proximitat i apropar-la als més joves.

A la Bisbal d'Empordà actualment hi ha 732 joves que són titulars del Carnet Jove on ara per ara tenen 9 avantatges. A partir de l'octubre entrarà en funcionament un nou carnet jove d'àmbit local per oferir més avantatges i de proximitat.

L'objectiu és que els joves entre 12 i 30 anys el puguin utilitzar en comerços i establiments locals, per estrènyer vincles amb el comerç de proximitat i perquè aquests puguin potenciar encara més els seus productes i serveis.
Durant aquesta primavera, es treballarà per capta més comerços, entitats i institucions perquè s'uneixin a la proposta i ofereixin més descomptes i de qualitat

Aquests nous avantatges s'afegiran als ja existents de l'actual Carnet Jove a la ciutat. Aposten per una eina que sigui més útil al dia a dia i treure'n més profit

Amb aquest conveni la Bisbal es converteix en un dels 21 municipis de Catalunya amb un carnet jove d'àmbit local. A partir de l'octubre tots els joves de la vila i que decideixin fer-se nous titulars del Carnet Jove ho podran fer a través de la seva pàgina web o a qualsevol de les oficines de CaixaBank o Imagin. En canvi, els que ja disposen del carnet, tindran automàticament aquesta nova versió. El carnet Jove de la Bisbal d'Empordà tindrà un format digital i es podarà fer servir directament des de l'APP mòbil del Carnet Jove.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat