S'incrementaran els controls d'alcoholèmia i drogues durant l'agost

Els controls d'alcoholèmia i drogues s'incrementaran durant l'agost a Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, per tal de mantenir la seguretat i convivència en el municipi. El nombre de conductors que circulen sota substàncies estupefaents, és una tendència a l'alça i des de la Policia Local del municipi es continuarà treballant per tal de posar-ne fre.

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró continuarà incrementant els controls de velocitat i alcohol i drogues als conductors durant tot el mes d'agost, sobretot els caps de setmana a la nit.

Segons ha revelat el cap de la Policia Local del municipi, David Puertas, el nombre de conductors que circulen sota substàncies estupefaents, ha incrementat significativament durant el passat mes de juliol respecte al juliol de l'any passat i, per tant, és un fenomen que s'ha de posar fre.

Respecte a la convivència entre veïns i l'oci nocturn, es continuarà treballant amb un equip de mediació per tal de mantenir un equilibri entre ambdues parts.

Pel que fa als delictes, han augmentat els furts a les terrasses, ja que els lladres aprofiten qualsevol moment de distracció per robar i, per tant, des de la Policia Local es fa una crida per ser conscient dels objectes personals en tot moment.

En conclusió, la Policia Local de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró juntament en coordinació amb el Cos de Mossos d'Esquadra, continuarà treballant per mantenir la seguretat i la bona convivència en el municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat