Les escoles no desconnecten de Sant Jordi i se les empesquen per celebrar-lo

El professorat de l'Escola Els Estanys prepara activitats per l'alumnat per tal que celebrin la Diada

Sant Jordi enguany està malalt de Covid-19 i per això la princesa s'ha quedat sense rosa i el drac sense llibre per deixar de ser tant dolent. Com aquesta entradeta, les Escoles han hagut d'aguditzar l'enginy per celebrar aquesta Diada.

Des de casa i a través de vies telemàtiques l'alumnat de l'Escola Els Estanys de Platja d'Aro no ha tingut temps d'avorrir-se. I és que el professorat ha ideat tot un conjunt d'activitats per cicles per tal de viure diferent, però igualment intensament, la Diada de Sant Jordi.

Com no podria ser de cap altre manera el leitmotiv de totes les activitats ha estat la llegenda de Sant Jordi. Des de la més clàssica a les més alternatives. Des de Cicle Inicial a Cicle Superior.

A Educació Infantil se li ha proposat mirar la llegenda, dibuixar-la i després explicar-la. A cicle inicial imaginar-se com és el drac ferotge i dibuixar-lo o construir-lo amb material de plàstica. A cicle mitjà s'ha proposat als nens i nenes recitar un poema, conte, rodolí o endevinalla, gravar-se i enviar-ho al professorat. A cicle superior fer una rosa i un drac  amb material que puguin tenir a casa.

Ànims i records pel seu alumnat


Tot plegat amb un vídeo on els diferents professors i professores de l'Escola llegeixen la llegenda de Sant Jordi i envien ànims i records a tot el professorat. I és que malgrat les espines que pugui tenir una rosa, sempre hi podràs trobar la seva bellesa.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat