Suspesa la Fira Medieval de Peratallada 2020

Forallac

Data: 08/09/2020


L'Ajuntament de Forallac s'ha vist obligat a suspendre la Fira Medieval de Peratallada programada per al 3 i 4 d'octubre, atesa la dificultat de portar-la a terme en l'actual context derivat de la COVID-19. Un cop valorada la situació, s'ha conclòs que no és possible fer compatible el desenvolupament de la fira amb el compliment de les mesures sanitàries preventives. La fira aplega cada any milers de persones que omplen els carrers del conjunt medieval i els nombrosos espectacles que s'hi organitzen. 
 
Des de l'Ajuntament es considera que en aquests moments tan difícils, cal extremar totes precaucions per tal de minimitzar els riscos de salut pública. En aquest sentit, no s'ha considerat viable organitzar una fira de mínims o amb limitacions d'aforament extremes que no permetin gaudir plenament de l'essència de la Fira Medieval de Peratallada, una de les més veteranes i concorregudes del nostre país.
 
Des de l'Ajuntament es volen agrair, per avançat, les mostres de comprensió i de col·laboració, especialment, de la gran quantitat de persones, empreses, artesans, entitats, grups d'animació, que fan possible aquesta fira.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat