8 equips del SSIBE participaran a l'Oncotrail 2018

Intervenen: Núria Garriga i Joan Frigola, participants 

Vuit equips del Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, des d'urgències fins el servei d'anatomia patològica, participaran els propers 6 i 7 d'octubre a l'Oncotrail, la cursa solidària de 100 quilòmetres que organtiza Oncolliga Girona a Palafrugell. 

El SSIBE és l'empresa que hi participa amb més corredors, integrats tant pels treballadors de l'Hospital de Palamós com pels dels centres d'atenció primària. 

Aquest és un any de rècord pel SSIBE ja que a més a més dels equips que ja hi havien estat presents en altres edicions, s'hi han sumat nous corredors empesos per una qüestió sensible que coneixen de prop com és el càncer i pel compromís amb la tasca solidària que es deriva de la cursa. 


Gran recaptació 

Enguany 240 equips participaran a l'Oncotrail, una cursa que segueix imparable i que en només cinc edicions ha recaptat més de 622.000 euros, que es destinen principalment a cobrir les necessitats dels hospitals gironins que no pot satisfer l'administració i a invertir en investigació. 

L'Oncotrail és només una de les gairebé 200 activitats que organitza anualment Oncolliga Girona, amb les quals es van recaptar més de 450.000 euros l'any 2017. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat