3 detinguts en un dispositiu policial a Palafrugell a la sortida d'un espai d'oci nocturn

3 detinguts en un dispositiu policial a Palafrugell a la sortida d'un espai d'oci nocturn
Palafrugell

Data: 04/02/2020

La Policia Local de Palafrugell conjuntament amb Mossos d'Esquadra, el passat cap de setmana, van tornar a prendre el control dels accessos a un espai destinat a l’oci nocturn amb l’objectiu d’establir un efecte dissuasori de conductes incíviques i seguir treballant per tal de mantenir la màxima seguretat a la zona i al municipi.

D’aquesta manera es van programar diversos controls situats en llocs propers a l’accés a l’equipament durant el cap de setmana.

El resultat final d’aquest desplegament va finalitzar amb el balanç de 3 detinguts, 1 per un delicte contra la salut pública i 2 perquè tenien una ordre de recerca judicial. D’altra banda, es van detectar 3 infraccions per tinença de substàncies estupefaents i 2 comisos contra la protecció de seguretat ciutadana per tinença d’arma blanca.

Al llarg dels controls, pel que fa als test d’alcoholèmia, el balanç va ser de 10 alcoholèmies administratives detectades i 6 més que aniran per via penal; i 6 drogotest realitzats van donar positiu.

Novament, amb aquesta actuació es considera que es va poder mantenir un alt nivell de seguretat al municipi. Al mateix temps, es recorda que cada vegada que sigui necessari se seguiran programant dispositius d’aquestes característiques per tal d’evitar que els esdeveniments vinculats a l’oci nocturn provoquin problemàtiques de civisme, així com que puguin comportar un risc per la seguretat o la convivència entre la ciutadania.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat