El Gran Recapte d'Estiu ha recollit 50 tones d'aliments

Data: 04/07/2018

50 tones d'aliments. Aquesta és la quantitat que es va recollir en el Gran Recapte d'Estiu que es va celebrar a mitjans de juny. Sota el lema de 'La fam no fa vacances' set municipis de la província de Girona, la majoria d'ells de la Costa Brava van dedicar dues jornades a la recollida d'aliments bàsics que repartiran les diferents entitats solidàries que treballen als diversos municipis i comarques de Girona.

Castell-Platja d'Aro, Torroella-L'Estartit i La Bisbal van ser les tres poblacions del Baix Empordà que es van sumar en aquesta campanya. Una trentena de supermercats de la la província van participar activament d'aquesta campanya que arriba amb la voluntat de fer front a les necessitats que moltes famílies encara tenen. I és que malgrat la devallada dels aturats ja és una evidència, la precarietat laboral i l'estacionalitat són alguns dels problemes laborals que han de fer front moltes persones i que no els permet garantir-se els aliments bàsics. Des del Banc dels Aliments asseguren que campanyes com la que es va portar a terme el 15 i 16 de juny només permeten cobrir les necessitats durant un temps i que també es compta amb l'aportació d'aliments que provenen de la Unió Europea. Als dos dies de campanya s'hi ha de sumar les diferents activitats i actes que organitzen empreses, entitats o clubs de la demarcació.

Malgrat la campanya estigui tancada, des del Banc d'Aliments fan una crida a donar productes bàsics com oli, llet i conserves sempre. De fet, per fer donacions només cap posar-se en contacte amb alguna de les entitats que treballen colze a colze amb el Banc d'Aliments o anar directament a Banc gironí. 

El proper Gran Recapte es celebrarà, com és habitual, al mes de novembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat