Els estudiants de Batxillerat defensen que la Selectivitat es faci el mes de juny

Intervenen: Joan, Júlia, Anna i Mario, alumnes de segon de Batxillerat

Les proves de la selectivitat quedaran ajornades un mes pel coronavirus. Així ho han anunciat aquesta setmana els ministeris d’Educació i Universitats que davant l’escenari actual de tancament d’escoles, instituts i universitats veuen inviable que les proves d’accés a la universitat, previstes a Catalunya pels dies 9, 10 i 11 de juny, es puguin fer amb garanties, equitat i justícia per a tothom.

En diverses reunions de treball amb representants de les diferents administracions es buscaran noves dates tant per a la convocatòria ordinària com l'extraordinària de la selectivitat del 2020.

En Joan, la Julia, l’Anna i en Mario són 4 dels 43mil alumnes catalans que estan cursant segon de batxillerat i que estan pendents del que s’acabi decidint. Els quatre estudiants de Sant Feliu creuen que és un error passar la selectivitat al mes de juliol.

Ni les administracions ni la comunitat educativa vol perdre el curs tot i les circumstàncies actuals. El professorat passa feina a fer al seu alumnat a diari i fins i tot es fan classes per skype

La resta de les hores les passen com poden.

Les classes es van suspendre el 13 de març i tot i prendre la mesura per 15 dies el conseller d’Ensenyament Josep Bargalló ja ha anunciat que aquesta decisió s’allargarà en el temps igual que ho farà el confinament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat