En un món en pandèmia els jocs de taula viuen els seus dies daurats

Palamós

Data: 04/01/2022

Tot i presentar les seves arrels a finals del segle XVI, sota el regnat d'Akbar a l'Índia mongola, el parxís manté viva la seva popularitat i va esdevenir el joc de taula més demandat durant el confinament domiciliari. De fet, algunes botigues especialitzades asseguren que van esgotar el seu estoc, juntament amb els escacs.

Amb l'arribada de la pandèmia i la consegüent reducció de la interacció social, els jocs de taula han esdevingut l'antídot perfecte quan sorgeix l'avorriment dins la llar. En aquest sentit, les vendes s'han disparat i la demanda no davalla.

Amb els reis desfilant en comitiva cap a la comarca, entre les llistes de regals destaquen noms com el Catan, Carcassone o Pandemic, recentment redissenyat per a la situació actual. Tanmateix, els seus professionals també recomanen desviar-se de la norma i diversificar.

Si el problema recau en desconèixer les regles, botigues com Naips & Co (Palamós) obren les portes per oferir als clients la possibilitat d'aprendre o venir a provar alguns dels jocs disponibles. És una activitat gratuïta, que no requereix reserva prèvia, i que afavoreix la creació d'una comunitat.

Si bé és cert que les vendes majoritàriament es realitzen de forma presencial, també formen part de la xarxa digital cliccat.cat per abastar clients més enllà de la comarca.

Pels més experimentats, Naips & Co organitza divendres a les tardes i dissabte al matí tornejos de Màgic i, de manera puntual, de Pokémon.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat