La Fira del Circ converteix la Bisbal en un gran circ

La Bisbal ha viscut la 28a Fira del Circ. 35 companyies, vingudes de Catalunya i arreu d'Europa, han ofert 40 espectacles a diferents indrets de la localitat. La fira busca que tots els visitants puguin trobar la proposta que més els hi agradi, programant espectacles de clowns, malabars i equilibris. Des de fa uns anys, els organitzadors aposten per portar artistes de circ contemporani i també organitzen difrerents taules de debat.

El Passeig Marimon Asprer, els jutjats i la plaça Carreras Dagas han estat tres escenaris de la Fira del Circ de la Bisbal d'Empordà. Un esdeveniment que, durant el cap de setmana, converteix el municipi en un gran circ amb 18 espais diferents, evitant les grans aglomeracions als espectacles.

Aquest cap de setmana, a la Bisbal s'hi han vist espectacles de pallassos, equilibristes, malabars i dansa. Tots ells han cridat l'atenció del públic, que ha mirat amb atenció cadascun dels moviments dels artistes. L'objectiu és aconseguir que cada persona trobi l'espectacle de circ que més els hi agradi, programant així sessions que, entre el públic, hi puguis veure petits i grans.

A banda d'aquest tipus de circ més familiar, la Fira del Circ està apostant per diferents espectacles de circ contemporani.

Uns espectacles que permeten veure tot l'esforç que hi ha darrere de cada creació artística i que difícil és fer cada moviment.
A banda de les actuacions, fa sis anys que la fira aposta per organitzar taules de debat. Aquest any s'ha parlat de com és fer una programació de circ, compartint així diferents experiències i punts de vista. Unes jornades de debat que s'han celebrat a la nova fàbrica de creació artística La Brava.

Per tancar tota la programació, els organitzadors hi treballen des de la tardor.

Un esforç que es veu recompensat després dels tres dies de fira, on veïns i visitants han omplert els 18 espais per gaudir de cada espectacle, demostrant que el circ sempre triomfa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat