El Carter Reial arriba a La Bisbal per recollir les cartes dels infants

La Bisbal d'Empordà

Data: 03/01/2023

El dos de gener la Plaça Major de la Bisbal d'Empordà s'ha emplenat de nens i nenes amb cartes per entregar-les al Carter Reial a les sis de la tarda.

Neguit, admiració, por i felicitat són algunes de les emocions que expressen les mirades dels nens i nenes quan es troben els éssers màgics de Nadal.

I així també ha estat aquest dos de gener a la Plaça Major de la Bisbal d'Empordà, a on els infants han pogut lliurar personalment al Carter Reial les cartes adreçades als Reis d'Orient.

Se sap que els tres mags ho vigilen tot fins a l'última nit abans dels regals, i de moment, sembla que aquesta colla ha fet bondat, perquè té una llarga llista de comandes.

De totes maneres, pot ser que algun nen o nena ja hagi vist o parlat amb el Carter Reial, perquè aquest ha anat fent visites a les escoles bisbalenques durant la darrera setmana lectiva abans de Nadal.

Ara els Reis d'Orient se'ls regira encara més feina, després de totes les cartes rebudes ahir a la plaça a les 6 de la tarda. Com es pot escoltar a continuació, el llistat de regals són petits, grans i variats.

La façana il·luminada de l'Església de Santa Maria, les boles brillants, les cares rosades del fred, l'emoció en els ulls dels menuts i la simpatia i implicació del patge reial, han acabat creant un escenari i ambient ple de màgia i sintonia a la Plaça Major de La Bisbal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat