800 persones ja han passat pel servei de 'La platja a l'abast de tothom' de Sant Antoni

Una part dels integrants de Discamino, un projecte nascut fa 9 anys que permet a persones amb discapacitats poder gaudir de les peregrinacions, han passat pel Baix Empordà. En el trajecte de Roma a Santiago de Compostela han fet parada a Sant Antoni de Calonge que com cada any esdevé un punt de trobada de moltes persones que tenen alguna discapacitat o de mobilitat reduïda.

Discamino aquest any té com a aventurer a l'Ivan, un jove de Benavente que pretén aconseguir la fita d'anar de Roma a Santiago pedalant sobre un Copilot, un tricile tàndem dirigit per un pilot però on la força la fa ell mateix. Aprofitant el dia de descans la platja de Torre Valentina els ha ofert la possibilittat de disfrutar d'un bany gràcies a les cadires amfíbies de les que disposa el servei. Fa 8 temporades que Calonge-Sant Antoni aposta per la consolidació de "La platja a l'abast de tothom", un servei d'assistència integral que aquest estiu ja ha facilitat el bany a 800 persones amb discapacitat o problemes de mobilitat.

Després de la parada a la Costa Brava i amb la incorporació de nous membres que es sumen al repte, el grup de Discamino segueix ruta fins a Pamplona. Aquesta és una manera més que té el projecte de donar-se a conèixer i fer que vagi creixent.

Calonge-Sant Antoni ha acollit a aquest grup al municipi els quals han pogut gaudir del servei de la platja a l'abast a tothom que estarà en funcionament fins el 16 de setembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat