L'Ajuntament de Sant Feliu anima a la població a vacunar-se

Intervé: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

La vacunació avança amb bon ritme a Sant Feliu de Guíxols. L'última actualització de les xifres mostrava que el 18 d'agost 15.043 ciutadans tenien la primera dosis de la vacuna, 11.889 ja havien rebut la segona i 13.155 comptaven amb la pauta de vacunació completa. Amb la franja de vacunació oberta pels adolescents d'entre 12 i 15 anys, des de l'Ajuntament creuen que és important que la majoria d'alumnes hagin rebut la vacuna abans de l'inici del curs escolar.

Per accelerar encara més el nombre de vacunes administrades, Sant Feliu de Guíxols va organitzar una jornada de vacunació massiva el passat dimecres18 d'agost. El mateix passarà el dia 25 d'agost amb l'arribada de 500 dosis Pfizer destinades als majors de 12 anys.  Per vacunar-se, és necessari demanra cita prèvia als CAP de sant Feliu, Castell-Platja d'Aro i Santa Cristina o a través del canalsalut.gencat.cat
També recorden que la vacunació és un factor important per aconseguir  l'anomenada "immunitat de grup" que ajudi a baixar els índexs de contagi.

Malgrat el bon nombre de persones vacunades, Sant Feliu de Guíxols és un dels 19 municipis que encara tenen toc de queda.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat