Acció de neteja al barri del Convent de La Bisbal promoguda pels propis veïns

INTERVÉ: Mireia Pacreu, Associació de veïns del barri del Convent

L'associació de veïns del barri del Convent de La Bisbal fa una crida a tots els ciutadans de la zona per trobar-se aquest diumenge i dur a terme una acció de neteja i recollida de residus del barri. Creuen que no està suficientment net i que són ells mateixos els que han de prendre consciència.

L'acció començarà a les deu del matí a l'entorn dels pisos del Mas Quinto i, a part de recollir residus, també es faran feines de desbrossament de vegetació i neteja de terrenys. En funció de la gent que siguin aniran ampliant el radi de recollida. 

Els veïns han contactat amb l'àrea de Medi Ambient, que col·labora facilitant material de recollida. A més, s'ha reforçat la neteja municipal a la zona. També s'ha demanat a l'Ajuntament que faciliti un telèfon perquè la gent pugui trucar i demanar que els vagin a recollir residus que, amb els seus mitjans, no poden dur fins a la deixalleria, tal i com ja es fa a altres municipis. 

Depenent de l'èxit de la convocatòria del diumenge la iniciativa es repetirà en altres punts del barri del Convent. 

L'associació de veïns vol deixar clar també que el seu no és un barri més brut que els altres i que simplement ho fan perquè els pertoca. Els agradaria, de fet, que aquesta acció s'extengués a la resta del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat