L'Ajuntament de Begur reparteix un miler de lots de Nadal als jubilats

Begur

Data: 14/12/2017

Els jubilats i jubilades de Begur ja han començat a passar per l'Ajuntament per recollir el seu lot de Nadal. Com cada any i des de fa més de 40 anys, l'Ajuntament de Begur reparteix paneres als jubilats, als pensionistes, els majors de 65 anys i també als vidus i vídues empadronats al municipi. En total, enguany es repartiran uns 1200 lots entre la gent gran de Begur i Esclanyà amb l'objectiu de fer-los un petit reconeixement en aquesta època de l'any.

Aquest any, el lot està integrat per una ampolla de cava, una de vi negre, una capsa de neules, dues barres de torró, una capsa de bombons, un paquet de galetes i un pot de foie gras. Un pack que els servirà per emplenar les taules aquest Nadal. A més, com cada any, el lot s'acompanya amb el calendari municipal que en aquesta edició està dedicat a diferents racons del municipi amb escrits del poeta Joan Vinyoli. Aquesta iniciativa ha tingut molt bona rebuda entre els begurencs, que ja esperaven amb il·lusió la seva panera.

Per poder aconseguir els lots, els interessats s'han anat presentant a la Casa de la Vila. L'entrega que va començar el dimecres es prolongarà fins al divendres. En el cas dels veïns d'Esclanyà. l'entrega es farà al mateix poble durant el dissabte. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat